Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

23.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ AEGEAN ΚΑΙ EASYJET

Πάνω από 200 θα είναι οι νέες επιβεβαιωμένες πτήσεις στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας για το 2013. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τη Γερμανία και τη Σουηδία από το Μάρτιο. Εξέλιξη που δημιουργεί τις συνθήκες η Πελοπόννησος να γίνει προορισμός για όλο το χρόνο...

Οι νέες πτήσεις αναμένεται να μεταφέρουν τουλάχιστον 23.000 χιλιάδες επισκέπτες. Ειδικότερα η Aegean Airlines από τις 10 Μαρτίου θα συνδέει την Καλαμάτα με το Ντίσελντορφ και το Μόναχο, 2 φορές την εβδομάδα και από τις 9 Μαρτίου την Στοκχόλμη με πτήση 1 φορά την εβδομάδα.

Έχει ιδιαίτερη σημασία για την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής, το γεγονός ότι το 2013 στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, θα έχει πρόσβαση μία από τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες με μεγάλη ικανότητα στην μεταφορά τουριστών. Η διεθνής εταιρεία Easyjet, από τις 6 Ιουλίου έως τις 3 Οκτωβρίου θα συνδέει το Λονδίνο από το αεροδρόμιο Gatwick με την Πελοπόννησο με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Παράλληλα, πτήσεις charter θα συνδέουν την Πελοπόννησο με πολλές ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, τη Μόσχα (2 φορές την εβδομάδα), το Ροστόβ, το Καζάν και την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Από την πλευρά της όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου διαπραγματευόμενη με τις αεροπορικές εταιρείες ανέλαβε να ενισχύσει την επικοινωνιακή παρουσία των περιοχών της Περιφέρειας στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κεντρικός άξονας για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η ανάδειξη και καθιέρωση της Περιφέρειας σε σημαντικό τουριστικό προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Βασική προϋπόθεση γι’ αυτό, είναι να διευρυνθεί η τουριστική περίοδος, καθώς και να διευκολυνθεί η πρόσβαση προς τις περιοχές της Πελοποννήσου από χώρες και τουριστικές αγορές που έχουν ενδιαφέρον για την περιοχή. Πηγή: kala-nea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com