Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Επιβεβαιώνει ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Γρ. Πεπόνης την ύπαρξη λίστας ελεγχομένων πολιτικών προσώπων, ωστόσο δηλώνει ότι «μέχρι στιγμής» όλες οι περιπτώσεις τελούν υπό την εκκρεμότητα του διενεργούμενου ελέγχου και ως εκ τούτου «δεν δύναται a priori να γίνει λόγος για παράνομη δραστηριότητα των ελεγχομένων»...

Αυτά αναφέρει στο έγγραφο που απέστειλε στην Βουλή σε απάντηση του αιτήματος του αντιπροέδρου κ. Αθ. Νάκου προς το ΣΔΟΕ, να αποστείλει την λίστα των 32 πολιτικών προσώπων. Το ΣΔΟΕ διαβίβασε το αίτημα στον οικονομικό εισαγγελέα και αυτός με την σειρά του απάντησε στην Βουλή ότι: «Μέχρι στιγμής όλες οι περιπτώσεις τελούν υπό εκκρεμότητα ευρισκομένου εν εξελίξει ελέγχου και δεν δύναται A PRIORI να γίνει λόγος για παράνομη δραστηριότητα των ελεγχομένων, εν συνδρομή της οποίας και μόνον θα επεβάλλετο και θα ετύγχανε σύννομη η περί ης πρόκειται διαβίβαση».

Από την πλευρά του ο κ. Νάκος δηλώνει ότι τόσο η πρωτοβουλία να ζητηθούν τα στοιχεία των ελεγχομένων, όσο και η ανταλλαγείσα αλληλογραφία θα απασχολήσει τη συνεδρίαση της Επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών, η οποία συνεδριάζει αύριο το απόγευμα, ημέρα Τετάρτη.

Ακολουθούν τα έγγραφα του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στ. Στασινόπουλου και του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Γρ. Πεπόνη:


- έγγραφο του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στ. Στασινόπουλου

- έγγραφρο του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Γρ.  Πεπόνη

Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com