Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Σε απεργιακούς ρυθμούς θα κινηθεί αυτή την εβδομάδα η χώρα, καθώς γιατροί, δάσκαλοι, καθηγητές, εφοριακοί και δικαστικοί έχουν προγραμματίσει κινητοποιήσεις. Παράλληλα, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απειλούν με γενική απεργία εντός των επόμενων ημερών...

Τη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη πώληση.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, οι πανεπιστημιακοί καθηγητές προχωρούν σε 48ωρη απεργία, ενώ μέχρι την Παρασκευή οι καθηγητές των ΤΕΙ έχουν ανακοινώσει πενθήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους.

Την Τετάρτη, οι δάσκαλοι έχουν εξαγγείλει παρόμοια κινητοποίηση, για τις περικοπές σε μισθούς και τις δραματικές ελλείψεις στα σχολεία, ενώ στάση εργασίας πραγματοποιούν οι καθηγητές,.

Την ίδια μέρα απεργούν επίσης οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι γιατροί του ΕΣΥ.

Έως την Τετάρτης επίσης, οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας.

Παράλληλα, οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν την επ' αόριστον άρση της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ (σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των οφειλών του Οργανισμού).

Την Πέμπτη, σε 4ωρη στάση εργασίας θα προχωρήσουν οι εφοριακοί.

Οι δικαστικοί, τέλος, έχουν ανακοινώσει ότι από τις 17 Σεπτεμβρίου και για πέντε ημέρες θα διακόπτουν τις συνεδριάσεις από 10.00 έως 3.00 το μεσημέρι. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com