Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Έως το τέλος του μήνα θα συνεχίσουν να μη χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ οι φαρμακοποιοί της Αττικής...

Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 872 υπέρ και 566 κατά αργά το βράδυ της Τετάρτης σε έκτακτη γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ). Ο πρόεδρος του ΦΣΑ, Κώστας Λουράντος ήταν ο εισηγητής της "σκληρής γραμμής". Στη συνέλευση δεν έλειψε και ή ένταση, με κάποιους φαρμακοποιούς να διαφωνούν με την απόφαση.

Οι φαρμακοποιοί του λεκανοπεδίου ζητούν την εξόφληση των οφειλόμενων του ΕΟΠΥΥ από τον περασμένο Ιούλιο και καταβολή χρημάτων που οφείλονται από συνταγές που εκτελέστηκαν το 2011.

Την ίδια στιγμή, οι φαρμακοποιοί του Πειραιά έχουν αποφασίσει να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του Οργανισμού, με αποτέλεσμα ασφαλισμένοι από την Αθήνα να συρρέουν σε φαρμακεία του Πειραιά για φάρμακα.

Αντίθετα, την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων ανακοίνωσε νωρίτερα την Τετάρτη η Ένωση Ιατρών του ΕΟΠΥΥ, μετά την πληρωμή των ιατρικών επισκέψεων Ιουνίου. Πηγή: skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com