Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ SEX SHOP ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΝΕΠΑΛ

Κρυμμένο σε ένα μικρό δρομάκι στην «καρδιά» του επιχειρηματικού κέντρου του Κατμαντού βρίσκεται ένα κατάστημα που καθορίζει τις αλλαγές στο συντηρητικό Νεπάλ...

Σε μια κοινωνία όπου το σεξ είναι ακόμα ταμπού, οι Manjeet Poudel και Praveen Dhakal χτύπησαν κυριολεκτικά «φλέβα» χρυσού, ανοίγοντας πριν από δύο χρόνια το πρώτο κατάστημα με ερωτικά βοηθήματα και παιχνίδια με την ονομασία «Γλυκό Μυστικό».

Η ανταπόκριση από τότε ήταν τόσο εντυπωσιακή που οι δύο συνέταιροι έχουν ήδη επεκτείνει την εμπορική τους δραστηριότητα σε άλλες δύο πόλεις του Κατμαντού και σύντομα στη λίστα θα προστεθούν δύο ακόμα πόλεις.

Το κατάστημα έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 150 διαφορετικά ερωτικά ήδη και βοηθήματα, από προφυλακτικά σε διάφορες γεύσεις, μέχρι πλαστικές κούκλες, τα περισσότερα από την Κίνα.

Οι μέσες μηνιαίες πωλήσεις τους είναι περίπου 300.000 έως 400.000 ρουπίες (3.789 - 5.053 δολάρια) μόνο από το κατάστημα στο Κατμαντού

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το κατάστημα ήμασταν ανήσυχοι ότι θα υπάρξουν διαμαρτυρίες, αλλά προς ευχάριστη έκπληξή μας, δεν υπήρξε καμία», είπε ο κ. Dhakal.

Παρά το γεγονός ότι το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, οι πελάτες θα πρέπει να ψάξουν για το βρουν. Θα πρέπει να διασχίσουν ένα μικρό δρομάκι και να ανέβουν μία σκάλα με χαμηλό φωτισμό πριν βρεθούν στο φωτεινό κατάστημα με τους ροζ τοίχους.

Κάθε μέρα επισκέπτονται το κατάστημα περίπου 100 πελάτες, εκ των οποίων το 10% είναι γυναίκες. Προκειμένου να νιώσουν άνετα οι γυναίκες, ή όσοι αισθάνονται άβολα, η εταιρία προσφέρει και τη δυνατότητα on line αγορών, η οποία αντιπροσωπεύει περίπου το 1/3 του συνόλου των πωλήσεων. Πηγή: skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com