Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ Η NASA ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ

Κάποια άλλη στιγμή και όχι στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 ο κόσμος μας, όπως τον γνωρίζουμε, θα φτάσει στο τέλος του, σύμφωνα με επίσημη και τρίτη κατά σειρά διάψευση των σχετικών προβλέψεων από τη NASA...

Με βίντεο η αμερικανική διαστημική υπηρεσία επιχειρεί να κατευνάσει εκ νέου τους φόβους όσων πιστεύουν, ότι οι Μάγια πράγματι προέβλεψαν ότι εκείνη την ημερομηνία θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας.

Ο επικεφαλής της NASA, Ντον Γιόμανς, του Προγράμματος "Εγγύς στη Γη Αντικειμένων", ανέφερε ότι η 21η Δεκεμβρίου του 2012 θα είναι μια μέρα, όπως όλες οι άλλες.

"Το ημερολόγιό τους δεν τελειώνει τότε. Είναι απλώς το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός νέου, όπως το δικό μας ημερολόγιο φθάνει στο τέλος του στις 31 Δεκεμβρίου για να αρχίσει το ημερολόγιο ενός νέου έτους, την 1η Ιανουαρίου", είπε.

Ακόμη, απέρριψε τις κυριότερες θεωρίες σχετικά με τα αίτια της υποτιθέμενης αποκάλυψης των Μάγια, όπως την εμφάνιση του φανταστικού πλανήτη Νιμπίρου από το εξώτερο ηλιακό σύστημα και τη σύγκρουσή του με τη Γη.

"Αυτός ο τεράστιος πλανήτης υποτίθεται ότι θα κατευθυνθεί προς το μέρος της Γης, όμως αν ήταν να συμβεί κάτι τέτοιο, θα το είχαμε δει εδώ και πολύ καιρό, ενώ ακόμη κι αν ήταν με κάποιο τρόπο αόρατος, θα βλέπαμε τη [βαρυτική] επίδρασή του πάνω στους γειτονικούς πλανήτες. Χιλιάδες αστρονόμοι, οι οποίοι σαρώνουν σε καθημερινή βάση τον ουρανό, δεν το έχουν δει", τόνισε.

Η NASA διαβεβαίωσε, επίσης, ότι ούτε ο άξονας της Γης θα μετατοπιστεί, ούτε υπάρχουν ενδείξεις για μετακίνηση του μαγνητικού πεδίου, κάτι που όπως λέει ο Γιόμανς συμβαίνει κάθε μισό εκατομμύριο χρόνια περίπου.

Το βίντεο της NASA:


Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com