Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ

Το μεταναστευτικό ανέδειξε ο Αντώνης Σαμαράς ως προτεραιότητα της ΝΔ, μιλώντας στο διαγραμματειακό του κόμματός του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «θα πρέπει ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»...

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για στρουθοκαμηλισμό, καθώς -όπως είπε- «η λαθρομετάστευση είναι ένα πρόβλημα που διογκώνεται και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε».

«Οι πόλεις μας έχουν καταληφθεί από παράνομους μετανάστες, εμείς θα τις ανακαταλάβουμε», υπογράμμισε και προανήγγειλε κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια που υποστήριξε ότι «μετέτρεψε την Ελλάδα σε μαγνήτη για τους λαθρομετανάστες».

«Θα αρχίσουμε να μεταφέρουμε τους λαθρομετανάστες σε κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας έξω από τις πόλεις, μακριά από τις γειτονιές που στοιβάζονται σήμερα» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, συμπληρώνοντας ότι πρόθεσή της ΝΔ, σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας, είναι να οδηγηθούν σε παλιά στρατόπεδα. Έσπευσε πάντως να διαβεβαιώσει τις τοπικές κοινωνίες που θα υποδεχθούν τους μετανάστες, ότι θα υπάρξουν απαντήσεις στις εύλογες ανησυχίες τους. «Ένα σοβαρό κράτος πρέπει να δώσει σοβαρή πληροφόρηση στις τοπικές κοινωνίες», υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ακόμη ότι η χώρα πρέπει να κάνει ενέργειες πριν πάει στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να διαπραγματευτεί μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία μία πολιτική αντιμετώπισης του προβλήματος που να σταματάει τη ροή των μεταναστών και εν συνεχεία να προωθεί τον επαναπατρισμό τους. «Δεν θα ανεχθούμε η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι», πρόσθεσε. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com