Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«ΑΦΕΛΗΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ

Καμία σχέση δεν είχε με ιερόδουλες –όπως τουλάχιστον ο ίδιος ισχυρίστηκε- ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Στρος Καν. Παραδέχτηκε πάντως πως σε μερικά μηνύματα που έστειλε σε νεαρές γυναίκες, χρησιμοποίησε απρεπές λεξιλόγιο, όπως και το γεγονός πως αποκαλούσε κάποιες κοπέλες "υλικό"...

Η εφημερίδα "Le Monde" σε άρθρο της, τονίζει πως έγγραφα αστυνομικών, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Η γαλλική εφημερίδα ισχυρίζεται επίσης ότι μεγάλος αριθμός γραπτών μηνυμάτων μεταξύ του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και ενός από τους φίλους του που οργάνωνε βραδιές ακολασίας, καθώς και άλλες μαρτυρίες διαψεύδουν την εκδοχή του DSK, που αμύνεται επικαλούμενος την αφέλεια του.

«Θέλεις να έρθεις να ανακαλύψεις μια θαυμάσια πονηρή μπουάτ στη Μαδρίτη μαζί μου (καθώς και υλικό)», γράφει σε ένα φίλο του ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος κατηγορήθηκε την Δευτέρα για μαστροπεία στην λεγόμενη υπόθεση Κάρλτον, έγκλημα με το οποίο κινδυνεύει να τιμωρηθεί με ποινή κάθειρξης έως και είκοσι ετών και τρία εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο.

«Η λέξη υλικό υποδηλώνει ένα πρόσωπο γένους θηλυκού» παραδέχτηκε ενώπιον των αστυνομικών ο DSK κατά την κράτησή του στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτός ο όρος είναι "ακατάλληλος και ανάρμοστος".

Όμως ο Στρος Καν τονίζει πως δεν παρέβη κανέναν νόμο αφού δεν είχε καταλάβει πως πρόκειται για ιερόδουλες, δηλώνοντας μάλιστα πως ήταν τόσο «αφελής» επειδή δεν κατάλαβε ότι ήταν πόρνες οι νέες γυναίκες που του παρουσιάστηκαν για τις νύχτες ακολασίας.

Αναφερόμενος στις «κολασμένες νύχτες» που πέρασε, είπε ότι κατά τη διάρκεια των νυχτών ακολασίας «δεν είχε ποτέ μια αναγκαστική η επιβαλλόμενη σχέση». Χαρακτήρισε λοιπόν "ψέμα", "σφάλμα" ή "πίεση" τις δηλώσεις μιας από τις πόρνες στη βελγική αστυνομία.

Η γυναίκα δήλωσε ότι αντιστάθηκε --μάταια--, κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς που οργανώθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 στην Ουάσιγκτον, αλλά ένας φίλος του DSK την άρπαξε τότε από τους καρπούς του "για να την εμποδίσει να κουνηθεί".

Ο Στρος-Καν αρνήθηκε επίσης άλλες δηλώσεις αυτής της πόρνης, η οποία είπε ότι είχε ρωτήσει για τις "τιμές" μια από τις συναδέλφους της, γεγονός που συνιστούσε έμμεση αναγνώριση της δραστηριότητάς της. Πηγή: newsbomb.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com