Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάλπες σε κάθε καποδιστριακό δήμο θα στήσει την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος. Συνολικά θα στηθούν 1074 κάλπες σε 768 εκλογικά κέντρα. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 το απόγευμα, με δυνατότητα παράτασης της διαδικασίας για δύο ώρες το μέγιστο...

Δείτε τη λίστα με τα εκλογικά κέντρα

Τα μέλη και οι φίλοι θα λάβουν δύο ψηφοδέλτια, ένα λευκό και ένα με το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Και τα δύο ψηφοδέλτια θα αναγράφουν «Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα - Εκλογές Ανάδειξης Προέδρου 18-03-2012».

Η ψηφοφορία θα είναι μυστική, μέσα σε παραβάν, και όσοι σπεύσουν να ψηφίσουν θα καταβάλλουν 2 ευρώ.

Στις εκλογικές διαδικασίες συμμετέχουν:

-τα μέλη, τα οποία είναι εγγεγραμμένα μέχρι την 05-03-12 στα Μητρώα Μελών, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
-οι φίλοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Φίλων μέχρι την 05-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
-τα νεοεγγραφόμενα μέλη στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
-οι νεοεγγραφόμενοι φίλοι στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
-οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών ως εγγεγραμμένα ή νεοεγγραφόμενα μέλη, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
-οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών ως εγγεγραμμένοι ή νεοεγγραφόμενοι φίλοι με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
-οι μετανάστες μέλη και φίλοι, που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στα μητρώα με το διαβατήριό τους ή την άδεια παραμονής.
-οι μετανάστες μέλη και φίλοι, οι οποίοι θα εγγραφούν στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής και αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής ή ΔΕΚΟ, από το οποίο να προκύπτει η διαμονή τους στο Δήμο της Οργάνωσης που ψηφίζουν.
-οι Έλληνες της διασποράς, με αποδεικτικό στοιχείο το διαβατήριο ή το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
-οι πολίτες κρατών- μελών της ΕΕ που ζουν στην Ελλάδα, με αποδεικτικό στοιχείο το διαβατήριό τους.

Η αναζήτηση του ψηφοφόρου από την εφορευτική επιτροπή, σύμφωνα με τα ακριβή στοιχεία του εγγράφου, θα γίνεται από τον εκλογικό κατάλογο, που γίνεται με τον υπολογιστή από τον χειριστή (όπου υπάρχει) και από τον έντυπο κατάλογο που γίνεται από τον καταγραφέα. Πηγή: in.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com