Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ FBI ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒ ΤΖΟΜΠΣ;

Ο ιδρυτής της Apple, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2011μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, ήταν ένας ακόμα πλούσιος και διάσημος που είχε μπει στο στόχαστρο του FBI...

Διαβάστε τα έγγραφα

Σύμφωνα με τα έγγραφα που αφορούσαν τον Στιβ Τζομπς, και τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ίδιο το FBI, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχρηζε σεβασμού για την πρωτοπορία του, ωστόσο ήταν αμφιβόλου ειλικρίνειας και ηθικής.

"Αρκετά άτομα αμφισβήτησαν την ειλικρίνεια του Τζομπς, λέγοντας ότι ο κ. Τζομπς θα διαστρεβλώσει την αλήθεια και θα αλλάξει την πραγματικότητα, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του" αναφέρει η περίληψη της έρευνας του FBI.

Πρώην συνεργάτης του Τζομπς, που κατηγορούσε τον ιδρυτή της Apple, επειδή δεν έλαβε μετοχές που πίστευε ότι άξιζε, χαρακτήρισε τον Τζομπς ως "ειλικρινή και άξιο εμπιστοσύνης. Ωστόσο, ο ηθικός χαρακτήρας του είναι αμφισβητούμενος"

Ορισμένοι από τους συνεντευξιαζόμενους δήλωσαν ότι ο Τζομπς ήταν δύσκολος συνεργάτης, χαρακτηριστικό που αναφέρεται και στη βιογραφία του που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο ιδρυτής της Apple είχε πέσει θύμα απειλής για βόμβα το 1985.

Αναφέρονται, επίσης, η επιλογή του να στραφεί στον Βουδισμό και η παραδοχή του για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο φάκελος συστάθηκε το 1991, όταν η τότε κυβέρνηση Μπους σκεφτόταν να του δώσει κυβερνητικό πόστο. Τελικά, διορίστηκε αμισθί σε θέση συμβουλευτική του προέδρου για θέματα πολιτικής εξαγωγών. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com