Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ EΛΛΗΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “HANDS OFF MY DESIGN”

Το τρίτο βραβείο στο διαγωνισμό της ΕΕ με θέμα την καταπολέμηση των αντιγράφων στα σχέδια, «Hands off my design», κέρδισε ο βιομηχανικός σχεδιαστής από τη Λάρισα, ο Δημήτρης Χαϊδάς, εργαστηριακός συνεργάτης του τμήματος Σχεδιασμού και Tεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Λάρισας...

Ο διαγωνισμός, που διοργανώθηκε μέσω του υπεύθυνου τμήματος της ΕΕ, «ΟΗΙΜ» (Office for Harmonization in the Internal Market – Trade marks and Designs), απευθυνόταν σε σχεδιαστές, ζητώντας τους να δημιουργήσουν ένα animation για την καταπολέμηση των αντιγράφων σε σχέδια.

Ο διαγωνισμός απαιτούσε καινοτόμες προτάσεις που θα προκαλέσουν μεγάλο αντίκτυπο μέσω εργαλείων guerilla ή viral marketing ώστε να εντυπωσιάσουν και να πείσουν το σύγχρονο κοινό χρησιμοποιώντας ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δημήτρης Χαϊδάς, στην κατηγορία «Teachers & Professionals» κατέλαβε την τρίτη θέση:

Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Gergely Szonyl και Tamas Helenyl, από την Ουγγαρία, και τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο γερμανός Cristoph Brehme.

Σημειώνεται πως υπήρχε και η κατηγορία, «The area for students». Η βράβευση έγινε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο των Βρυξελλών την 1η Φεβρουαρίου 2012. Πηγή: kala-nea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com