Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Τη διαβεβαίωση ότι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup πρόκειται να διαμορφωθούν οι συνθήκες για ανάκαμψη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, έδωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια...

Ο πρωθυπουργός, ανέφερε ότι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν δρομολογείται η διαδικασία του PSI και εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Παπαδήμος, υπογράμμισε για άλλη μια φορά, ότι τις επόμενες εβδομάδες έχουν να γίνουν πάρα ακόμα για την τελική απόφαση για την ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων και την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση της χώρας.

Συνάντηση Παπαδήμου με Νίμιτς

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα, συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς.

Αμέσως μετά, ο κ. Παπαδήμος πρόκειται να έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, ενώ για τις 18:30 έχει προγραμματιστεί συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόιγερ. Πηγή: kathimerini.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com