Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν θα αφεθεί ελεύθερος μετά από κράτηση περισσοτέρων από 24 ωρών από την αστυνομία της Λιλ (βόρεια), όπου κατέθεσε για μια υπόθεση μαστροπείας, στο πλαίσιο της λεγόμενης υπόθεσης του Κάρλτον, και θα κλητευτεί αργότερα ενώπιον των δικαστών...

Οι δικαστές θα πρέπει λοιπόν να τον καλέσουν για μια ενδεχόμενη εξέταση και απαγγελία κατηγορίας, ή για να τον ακούσουν ως μάρτυρα με νομική καθοδήγηση, μια ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ ενός απλού μάρτυρα και ενός (υπόπτου) που του απαγγέλλονται κατηγορίες.

Ο Στρος-Καν κατέθεσε την Τρίτη το πρωί και τέθηκε υπό κράτηση για "συνέργεια σε μαστροπεία" και "κατάχρηση δημόσιων αγαθών".

Ανακρίθηκε για "τις βραδιές ακολασίας" στις οποίες συμμετείχε, κυρίως στο Παρίσι και την Ουάσινγκτον, για να προσδιορίσει αν γνώριζε ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτές ήταν πόρνες.

Ερωτήθηκε επίσης από τους ανακριτές της Γενικής Επιθεώρησης της Εθνικής Αστυνομίας, κυρίως για τους δεσμούς του με τον επιθεωρητή Ζαν Κριστόφ Λαγκάρντ, ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας της περιοχής, που έχει ήδη ανακριθεί για την υπόθεση αυτή. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com