Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

Μέσω Διαδικτύου -όπως είχε διαμηνύσει- ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την ίδρυση του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" ο διαγραφείς βουλευτής από τη ΝΔ, Πάνος Καμμένος...

Το σήμα του κόμματος αποτελείται από ένα γαλάζιο γλάρο, τον τίτλο "Ανεξάρτητοι Έλληνες" σε μπλε χρώμα, με υπογραμμισμένη τη λέξη "Ανεξάρτητοι" με κόκκινο χρώμα.

Στο μήνυμα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καμμένος σημειώνει:

"Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες".

Το πρωί ανακοινώθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, τις προτάσεις της οποίας κατέθεσαν - όπως σημειώνεται - 196.400 Ελληνίδες και Έλληνες μέσω του Διαδικτύου.

Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος

Στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος τονίζεται μεταξύ άλλων ότι "οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα "Ανεξάρτητοι Έλληνες"".

Και προσθέτει: "Ο φορέας αυτός απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχθεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια".

Δίνει έμφαση στη θρησκεία, τονίζοντας: "Πιστεύουμε στις αξίες και τη διαχρονικότητα της ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού κάθε πολίτη".

Προσθέτει ότι η νέα αυτή κίνηση πιστεύει στην "Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας (...) στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας" λέγοντας δε ότι "αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στη διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες".

Αναφορικά με τον οικονομικό προσανατολισμό του κόμματος, σημειώνει: "Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά (...) που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από τη σημερινή οικονομική τρομοκρατία,των τοκογλύφων και των καιροσκόπων". Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com