Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

"ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ANONYMOUS"

Οι Anonymous ανέλαβαν την ευθύνη για το πρόσφατο "χτύπημα" στο υπ. Δικαιοσύνης, το οποίο χρεώθηκε σε νεαρούς έλληνες χάκερ. Η ανάληψη ευθύνης έγινε -πως αλλιώς;- με μία νέα επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου...

Στο μήνυμά τους οι Anonymous αναφέρουν ότι η ομάδα "GHS" δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση και εξαπολύουν επίθεση στην κυβέρνηση, η οποία "καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς" και ψηφίζει νόμους που προκαλούν την εξαθλίωση των πολιτών.

Στρέφουν τα πυρά τους στην κυβέρνηση και για την επικύρωση της ACTA που -όπως υποστηρίζουν- φιμώνει ακόμη περισσότερο τους Έλληνες.

Υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν για τη φτώχεια, την ανεργία και όσα βιώνουν οι πολίτες και αναφέρουν πως θα πολεμήσουν κατά της πολιτικής αυτής, ενώ προειδοποιούν ότι ακόμη και αν τους κυνηγήσουν και ορισμένοι συλληφθούν, θα βρεθούν αρκετοί να πάρουν τη θέση τους.

"Κάθε Έλληνας είναι πλέον Anonymous" λένε στο μήνυμα που προβάλλεται στη διεύθυνση του υπουργείου και απαιτούν την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών, ενόψει του νομοσχεδίου που αποτελεί "το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα".

"Πολίτες της Ελλάδας είμαστε στο πλευρό σας. Κυβέρνηση της Ελλάδας, να μας περιμένετε", καταλήγει το μήνυμα, που προβάλλεται με πράσινα γράμματα πάνω σε μαύρο φόντο με τη φωτογραφία του σκύλου του "Λουκάνικου" των ελληνικών διαδηλώσεων, τα εμβλήματα των Anonymous και ένα σήμα που γράφει "Illuminati".


Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com