Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ HARD ROCK RISING 2012!

Το Hard Rock Cafe Athens μπαίνει στη μάχη καλώντας όλους τους Έλληνες fans να ψηφίσουν, από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου, τις 9 καλύτερες Ελληνικές μπάντες που θα προχωρήσουν στην φάση των live events για την ανάδειξη της Ελληνικής μπάντας που θα μας εκπροσωπήσει στη παγκόσμια φάση του διαγωνισμού...

Σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν 86 Hard Rock Cafes στον παγκόσμιο διαγωνισμό Hard Rock Rising και το Hard Rock Café Athens συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο! Οι fans μπορούν να ψηφίσουν από τη σελίδα Facebook του Hard Rock Cafe Athens www.facebook.com/hardrockcafeathens, μέσω ενός ειδικού application, κατεβάζοντας δωρεάν τα τραγούδια από τα συγκροτήματα της επιλογής τους.

Οι 87 Ελληνικές μπάντες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι:


U.N.S.I.N.

3EYXES

AKROS APORRITON

Allens Hand

BanDemoniC

Belief

Black Hat Bones

Bleach!

CHAKRADAR

chewing gun

Constance

Danger Angel

daze of youth band

Device

Disharmony

Dj M.P.3.k.

Dope Flood

Dying For My Pride

Emmono Grizo

Entry Wound

Fetameriganoi

Hattie Green

Iceflow

illusion

Improbi Dei

INCONGRUITY

INK(greece)

Jane In Pain

JOKER

karro

Kostas Mitsas

LEFTHANDED SOCIETY

LiE

Limbo

Melisses

MeQ

Mpliax166

MR. HIGHWAY BAND

NEXT DECADE

No Sequence

Oblivion Lighthouse

Rosebleed

Schooldrivers

Serenity Broken

Skysent LU

Straw Tone

Strawberry Street

Sun, Rain in Life

Sunlight

Supernatural Soldiers

the Big Nose Attack

The Drizzle

The Finger

THE JAMSTONE

The Liarbirds

The Mongoose

The Next Saturdays

The Skelters

THE TUBESCREAMERS BAND

THE U.N. BAND

The scars of tears

Floating Worlds

Fortress Under Siege

Full House Brew Crew

Funky Monkey

Gary Johnson

Grace Abbott

Grain Of Sense

Harsh Demise

OCEAN MIND

out of memo

PARAFERNELIA

Parallel Tuned

Phase

POWER CRUE

Project Zeroed

Remade

Resistance of independent music

Travel Mind Syndrome

Verbal Delirium

Violent Disease

Violet

Voodoo Healers

WARSHIP

WILD KITTEN

Xraybandathens

Yiannis Chalkias

Στην Αθήνα, το Hard Rock Café Athens θα φιλοξενήσει 4 lives για τις 9 καλύτερες μπάντες που θα ανακοινωθούν κατόπιν της τοπικής ψηφοφορίας. Μία κριτική επιτροπή, που θα αποτελείται από επαγγελματίες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, θα επιλέξει την ελληνική νικήτρια μπάντα, η οποία θα περάσει στη φάση του παγκόσμιου διαγωνισμού.

Η ελληνική μπάντα θα πρέπει πλέον να παλέψει με τις αντίστοιχες μπάντες των υπολοίπων 85 Hard Rock Cafes ανά τον κόσμο που συμμετέχουν στο διαγωνισμό Hard Rock Rising. Οι νικητές θα μειωθούν στις καλύτερες 10 μπάντες παγκοσμίως μέσω ψηφοφορίας των fans. Τέλος, ένα panel διάσημων κριτών και επαγγελματιών της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει τους 3 τελικούς νικητές.

Η νικήτρια μπάντα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, για την απόλυτη rock star εμπειρία, τη συμμετοχή της στο Hard Rock Calling 2012! Ο δεύτερος και τρίτος νικητής θα λάβουν $5,000 και $2,500, αντίστοιχα, σε credits της ReverbNation για τη προώθηση της καριέρας τους.

Το Hyde Park σας καλωσορίζει - Hard Rock Calling 2012

Το Hard Rock Calling, ένα παγκόσμιο γεγονός, που διανύει την έβδομη συνεχόμενη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σπουδαιότερα βρετανικά μουσικά γεγονότα. Το φεστιβάλ για το 2012 θα γίνει από τη Παρασκευή 13 Ιουλίου έως τη Κυριακή 15 Ιουλίου στο Hyde Park του Λονδίνου.

Τα ονόματα που θα παίξουν ζωντανά φέτος, συμπεριλαμβάνουν τον Bruce Springsteen και την E Street Band, οι οποίοι θα κυριαρχήσουν στη σκηνή για 2η φορά στο Hard Rock Calling. Οι μουσικοί του Hard Rock Calling 2012 θα αποτελέσουν μέρος μίας σειράς από ονόματα θρύλων της rock ‘n’ roll που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το μοναδικό festival, όπως: Aerosmith, Eric Clapton, Neil Young, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Who, Pearl Jam, Peter Gabriel, The Killers, The Police, Rod Stewart και Bon Jovi.

Ψηφίστε την αγαπημένη σας ελληνική μπάντα από τις 25 Ιανουαρίου και ελάτε στο Hard Rock Café Athens για να παρακολουθήσετε τη μάχη, ανάμεσα στις τοπικές μπάντες, που θα δώσει στον νικητή μία ευκαιρία ζωής! Πηγή: lifo.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com