Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ"

«Δεν θα κοπεί το ρεύμα σε νοικοκυριά, που, αντικειμενικά, δεν έχουν να πληρώσουν το φόρο, μέσω της ΔΕΗ, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να κρυφτούν μεγαλο- οφειλέτες πίσω από τη δυστυχία», δήλωσε στο ραδιοσταθμό Real, o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου...

Ενόψει των συζητήσεων με την Τρόικα, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η κυβέρνηση θα βάλει στο τραπέζι όλα τα θέματα και ειδικά τη μείωση των μισθών, που, όπως είπε, «έχει, ήδη, ειπωθεί ότι δεν βγάζει πουθενά».

«Κάποιοι φοβήθηκαν και τα παράτησαν. Εμείς δεν τα φορτώσαμε στον κόκκορα- επιλέξαμε να κάνουμε τους κακούς. Νομίζω, όμως, ότι η προσπάθεια που έκανε ο ελληνικός λαός φαίνεται και θα πρέπει να εξηγηθεί», σημείωσε ο κ. Οικονόμου και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI.

Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε πως, εάν χρειαστεί, η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα τώρα, γιατί «αντικειμενικά είναι ανέφικτο να γίνουν εκλογές το Φεβρουαρίο».

«Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά- το κούρεμα και τη νέα δανειακή σύμβαση. Ποιος εγγυάται το πότε θα προκύψει η επόμενη κυβέρνηση; Αν στο διάστημα αυτό χρειαστεί το οποιοδήποτε μέτρο δεν θα το πάρουμε;», διερωτήθηκε. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com