Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΚΙΝΟ» ΛΕΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο πρωθυπουργός Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν διέψευσε σήμερα φήμες σύμφωνα με τις οποίες έχει καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Ο κ. Ερντογάν είχε υποβληθεί, με άκρα μυστικότητα, σε λαπαροτομή τον περασμένο Νοέμβριο, γεγονός το οποίο έδωσε αφορμή για φήμες...

Σε συνέντευξή του το απόγευμα της Παρασκευής σε τηλεοπτικό σταθμό ο τούρκος πρωθυπουργός απάντησε με ένα σταθερό «όχι» όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ευθέως «έχετε κάρκινο κύριε πρόεδρε;».

Ο κ. Ερντογάν έδωσε και σχετικές εξηγήσεις. Είπε ότι εγχειρίστηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης όταν οι γιατροί του ανακάλυψαν έναν πολύποδα στα σπλάχνα που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε καρκινικό. «Ευτυχώς έγινε έγκαιρα η αφαίρεση», πρόσθεσε.

Κατά σύσταση των γιατρών, πρόσθεσε, ως τον Μάρτιο θα αποφύγει τον «υπερβολικό φόρτο εργασίας». Ωστόσο, ακόμη και τώρα, «στην κατάσταση που είμαι επιστρέφω σπίτι κατά τις 10 το βράδυ και η γυναίκα μου νευριάζει και στενοχωριέται» πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος που του πήρε συνέντευξη δήλωσε ότι ο τούρκος πρωθυπουργός «δείχνει κάπως καταβεβλημένος. Το πρόσωπό του δεν είναι αυτό που όλοι γνωρίζαμε». Πρόσθεσε οτι «κατά τη γνώμη του» ο κ. Ερντογάν δεν κάνει χημειοθεραπεία. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com