Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ Ο Κ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ – ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου συναντήθηκε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων...

Αντικείμενο της επίσκεψης του κ. Κουλούρη στο γραφείο της κ. Ράικου ήταν το περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το αυτοκίνητο του πρώην βουλευτή, καθώς είχε παραβιάσει ερυθρούς σηματοδότες.

Για την υπόθεση, η κ. Ράικου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση, με εντολή να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες τόσο του κ. Κουλούρη όσο και αστυνομικών οργάνων.

Η εισαγγελέας ενημέρωσε τον κ. Κουλούρη ότι σε αυτήν τη φάση που βρίσκεται η υπόθεση, δεν μπορεί να καταθέσει και ότι θα πρέπει να αναμένει να κληθεί για να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ.

Μετά τη συνάντηση με την προϊσταμένη της εισαγγελίας, ο κ. Κουλούρης, σε δήλωση του, καταφέρθηκε σε βάρος δημοσιογράφων, αλλά και σε βάρος του υπουργού Χρήστου Παπουτσή:

«Ήρθα μόνος μου χωρίς δικηγόρο και ζήτησα την επιτάχυνση της διαδικασίας. Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης, γιατί θα κάνω αγωγές. Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους. Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα που θα πάει ο τόπος με αυτόν». Πηγή: tvxs.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com