Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έλθουν οι επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παντελή Καψή σημειώνοντας πως δεν υπάρχει καμιά καθυστέρηση στην έλευσή τους...

Αύριο, Τρίτη, αναμένονται τα τεχνικά κλιμάκια.

Ο κ. Καψής επανέλαβε πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μόνο μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το σχέδιο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους (PSI) και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Στο μικροσκόπιο του κλιμακίου της τρόικας αναμένεται να βρεθούν οι αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα, οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια και η μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 άτομα έως το 2015.

Στο μεταξύ, το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι οι συζητήσεις για το κούρεμα του ελληνικού χρέους πρόκειται να επαναληφθούν στα μέσα της εβδομάδας. Το θέμα θα απασχολήσει τις επαφές που θα έχουν συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών - την Τετάρτη, στην Ουάσιγκτον- με στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CNBC εκφράζει την πεποίθηση ότι σύντομα θα έχε επιτευχθεί συμφωνία και ότι η χώρα θα λάβει την έγκριση των Ε.Ε. και ΔΝΤ για συνέχιση της χρηματοδότησης. Πηγή: skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com