Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

H ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Η Google έκανε πράξη την υπόσχεση της και προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση της δημοφιλούς υπηρεσίας της YouTube που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Από σήμερα η νέα εμφάνιση είναι διαθέσιμη για όλους. Ας δούμε αναλυτικά όλες τις νέες αλλαγές:...

Kανάλια

Στο πυρήνα της ανανεωμένης εμφάνισης βρίσκονται τα γνωστά κανάλια. Στην προσπάθεια της να αποτελέσει τον απόγονο της καλωδιακής τηλεόρασης, η δημοφιλέστερη υπηρεσία video στον κόσμο έχει πλέον στη διάθεση της εκατομμύρια κανάλια και όπως φαίνεται, κάνει ότι περνά από το χέρι της για να μας πείσει να τα χρησιμοποιήσουμε.

Στο αριστερό μέρος του Homepage θα βρείτε μια μπάρα αφιερωμένη στα κανάλια. Στην κορυφή της μπάρας βρίσκεται ένα κουμπί “add channels” και πιο κάτω ακολουθούν οι 10 αγαπημένες σας συνδρομές (Subscriptions) και άλλες προτεινόμενες. Στην ίδια στήλη μπορείτε να βρείτε τα video που έχουν δημοσιεύσει οι φίλοι σας σε Facebook και Google+ επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο.

Νέα templates

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά templates (Blogger, Creator, Networks, Everything) για το κανάλι σας, ανάλογα με το που θέλετε να δώσετε περισσότερη έμφαση (δημοφιλέστερα video, πιο πρόσφατα κ.ο.κ.) ενώ σύντομα αναμένονται ακόμα περισσότερα.

Προτεινόμενα video

Στα δεξιά της κεντρικής σελίδας θα βρείτε όλα τα προτεινόμενα video. Κάνοντας χρήση νέου αλγορίθμου, το YouTube μπορεί πλέον να μαντεύει καλύτερα από ποτέ τι video θα θέλατε πιθανότατα να παρακολουθήσετε βάσει των συνδρομών σας αλλά και των video που έχετε παρακολουθήσει πρόσφατα.

Ανανεωμένη λειτουργία παρακολούθησης video

Για το τέλος αφήσαμε τα video που στην ουσία αποτελούν την καρδιά του YouTube. Χάρη στο νέο σκούρο background, μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε τα video πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ ενώ τα thumbnails των video είναι πλέον μεγαλύτερα παρέχοντας σας μια καλύτερη εικόνα του τι θα δείτε. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε σε τι διαστάσεις θα παρακολουθήσετε το video σας ανάμεσα σε τρία μεγέθη.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά όλες τις νέες αλλαγές:


Πηγή: techgear.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com