Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

EΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ

Αντέδρασαν κύκλοι του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας Γιάννη Ραγκούση, στις δηλώσεις του διαδόχου του στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη για το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί, με τις οποίες ουσιαστικά απέρριψε τις ρυθμίσεις που προωθούσε ο κ. Ραγκούσης για το άνοιγμα του συγκεκριμένου επαγγέλματος...

«Την ώρα που πλήττονται στο εισόδημά τους εργαζόμενοι και συνταξιούχοι και αυξάνει η ανεργία, είναι μείζον ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης να μην εξαιρούνται πελατειακές συντεχνίες από το άνοιγμα των επαγγελμάτων» σχολίασαν συνεργάτες του κ. Ραγκούση.

«Και βέβαια την ώρα που η χώρα δίνει υπαρξιακή μάχη επιβίωσης κατά της φοροδιαφυγής, είναι μείζον ζήτημα πολιτικής ηθικής να μην εξαιρούνται συστήματα μαύρης αγοράς για ψηφοθηρικούς λόγους» προσέθεταν οι ίδιοι κύκλοι.

Το πρωί ο νυν υπουργός Μεταφορών, προερχόμενος από το ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης είχε επανέλθει στο θέμα, δηλώνοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 ότι «δεν πρόκειται να έρθει κάτι σαν αυτό που είχε προσπαθήσει να φέρει ο κ. Ραγκούσης. Δεν υπάρχει νομοσχέδιο Ραγκούση. Δεν υπάρχει επομένως και κανένα πρόβλημα».

Ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι «ουδέποτε ενδιέφερε την τρόικα το άνοιγμα με τον τρόπο που πρότεινε ο κ. Ραγκούσης. Ήταν άποψη του προηγούμενου υπουργού και δεν μπόρεσε να την περάσει στην κοινοβουλευτική του ομάδα γιατί αυτή αντιδρούσε και προφανώς ο εύκολος τρόπος που έχουμε βρει στην Ελλάδα είναι να βάζουμε μπροστά την τρόικα για πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς». Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com