Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

"ΧΑΘΗΚΕ" ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ALTER

Έκπληκτοι έμειναν όσοι άνοιξαν τους τηλεοπτικούς τους δέκτες στη συχνότητα του ALTER, αφού αντί για το μήνυμα διαμαρτυρίας των εργαζομένων, που έπαιζε εδώ και καιρό, είδαν "χιόνια"...

Ούτε η ασπρόμαυρη ανακοίνωση των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER δεν φαίνεται πια στις τηλεοπτικές οθόνες, καθώς η συχνότητα δείχνει μόνο "χιόνια".

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες είχε αλλοιωθεί η ποιότητα της εικόνας, ώστε να μην είναι ευδιάκριτη η ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του σταθμού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του καναλιού αναφέρουν ότι "ο μεγαλομέτοχος και διευθύνων σύμβουλος του ALTER Γιώργος Κουρής και Κώστας Γιαννίκος τρομοκρατήθηκαν από την ανάρτηση στον "αέρα" των καρτών με τις φωτογραφίες τους και τις αποκαλύψεις για τα σκοτεινά σχέδιά τους και κατέφυγαν στη μόνη λύση που μπορούσαν να βρουν: έριξαν τον πομπό του Υμηττού, στερώντας το σήμα του καναλιού από τους αναλογικούς δέκτες, σε μια πρωτοφανή ενέργεια φίμωσης της ελεύθερης φωνής των απλήρωτων εργαζομένων".

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: "Φυσικά, δεν μπορεί να είναι τυχαία η ταυτόχρονη διακοπή της παροχής υπηρεσιών Ίντερνετ στις εγκαταστάσεις του σταθμού από την εταιρεία Forthnet, που επικαλέστηκε... απλήρωτες οφειλές (...). Τα σχέδιά τους θα μας βρουν αντιμέτωπους".


Έριξαν τον διακόπτη στο ΑΛΤΕΡ από Gretaperla
Πηγή: cosmo.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com