Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ 29 ΕΚΑΤ. ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

Συνολικά 4,4 εκατομμύρια δικαιώματα (περίπου το 1/4 της χώρας σε στρέμματα) θα καταγραφούν με το νέο πρόγραμμα κτηματογράφησης σε Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Κιλκίς, Πέλλα, Ημαθία, Κοζάνη, Καρδίτσα, Λάρισα και Τρίκαλα...

Στο Εθνικό κτηματολόγιο θα ενταχθούν 29 εκατ. στρέμματα, καθώς όπως ανακοίνωσε η Κτηματολόγιο ΑΕ προκηρύχθηκαν 14 νέες μελέτες κτηματογράφησης που αφορούν 1024 προ-Καποδιστριακούς ΟΤΑ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κτηματολόγιο ΑΕ, Απόστολος Αρβανίτης, «οι μελέτες κτηματογράφησης θα συμβάλουν σημαντικά στην απασχόληση χιλιάδων Ελλήνων επιστημόνων (μηχανικών, δικηγόρων, κ.α προσωπικού) σε μια περίοδο πραγματικά δύσκολη για την εργασία στη χώρα μας».

Σημειώνεται ότι μέχρι την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και την ανάθεση των μελετών, οι δικαιούχοι ακινήτων στις περιοχές αυτές έχουν στη διάθεσή τους αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες που αφορούν στην ακίνητη περιουσία τους (μεταγραφή στο Υποθηκοφυλακείο, σύνταξη οριστικών συμβολαίων, κ.α.) πριν ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων.

Δείτε τους πίνακες με τις 1024 περιοχές .DOC
Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com