Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ TWITTER

Ο Γ. Παπανδρέου έχει ιδιαίτερη αγάπη για το Ίντερνετ, εξ ου και ως πρωθυπουργός χρησιμοποίησε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα, όμως, μαζί με τον πρωθυπουργικό θώκο, θα παραδώσει και τους λογαριασμούς του σε Twitter, Flickr, Youtube, καθώς "είναι θεσμικοί"...

Αυτό έγινε γνωστό από tweet του πρωθυπουργικού λογαριασμού: "Ανακοίνωση από Web Team: Οι λογαριασμοί του Πρωθυπουργού σε Twitter, Flickr, Youtube είναι θεσμικοί. Θα παραδοθούν στο νέο Πρωθυπουργό".

Πρόκειται για το τελευταίο μήνυμα που ανέβηκε μετά την ανακοίνωση της παροχής εντολής στο νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Στο "σύμπαν" του Twitter, βεβαίως, προκλήθηκε αναστάτωση από λογαριασμό που ανέβηκε υπό τον τίτλο @PrimeministrGR και εφέρετο να ανήκει στον Λ. Παπαδήμο.

Αρχικώς υπήρξε το μήνυμα: "Αυτός θα είναι πλέον ο επίσημος λογαριασμός twitter του Πρωθυπουργικού γραφείου. Δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο @PrimeministerGR".

Κατόπιν ωστόσο σημειώθηκε: "Ο λογαριασμός @PrimeministerGR θα κλείσει μετά την παραίτηση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου".

Πολλά βέβαια ήταν τα μέλη του Twitter που έκαναν λόγο για "τρολιά", με άλλα λόγια φάρσα από κάποιον που δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com