Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

H GOOGLE ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Η Google καλεί σπουδαστές και φοιτητές από όλον τον κόσμο να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό «Google Photography Prize» μέσω του Google+, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012 και δίνει τη δυνατότητα στους νικητές να εκθέσουν τα έργα τους στη διεθνούς φήμης γκαλερί Saatchi στο Λονδίνο...

Οι φοιτητές και σπουδαστές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δέκα θεματικές κατηγορίες: «εγώ», «φαγητό», «ήχος και σιωπή», «ταξίδια», «μόδα», «δράση», «δρόμος», «αθλήματα», «νύχτα» και «προσωπική ματιά». Οι δέκα επικρατέστεροι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα αναδειχθούν από μία επιτροπή καταξιωμένων φωτογράφων, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα έργα τους εκτεθειμένα στην γκαλερί Saatchi στο Λονδίνο, για δύο μήνες το 2012, κατά τη διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας Out of Focus, ενώ θα κερδίσουν και ένα ταξίδι για δύο άτομα προκειμένου να παρευρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης. Επιπλέον, ένας νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι σε ένα ξεχωριστό προορισμό έκπληξη, μαζί με έναν επαγγελματία καθηγητή φωτογραφίας.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι συμμετέχοντες να επιλέξουν την κατηγορία που επιθυμούν και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους στο Google+. Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής τους στο google.com/photographyprize μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές και σπουδαστές ανώτατης εκπαίδευσης. Πηγή: techit.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com