Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑ ΤΗΣ FIGARO ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ

Στη Δικαιοσύνη κατά της γαλλικής εφημερίδας «Λε Φιγκαρό» για προσβολή ιδιωτικής ζωής, θα προσφύγει ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του, η Αν Σενκλέρ. Αιτία, η δημοσίευση ενός άρθρου για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ως ζευγάρι, όπως ανακοίνωσε ένας από τους δικηγόρους τους, ο Ρισάρ Μαλκά....

"Ελήφθη η απόφαση να προσφύγουμε κατά της Le Figaro για προσβολή της ιδιωτικής ζωής έπειτα από ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το Σάββατο, για τη σύγχυση στην οποία δήθεν βρίσκεται η Αν Σενκλέρ", δήλωσε ο Μαλκά.

Το άρθρο της εφημερίδας μετέφερε τα λεγόμενα ενός "οικείου της οικογένειας" ο οποίος έλεγε ότι "το ποτήρι ξεχείλισε" και πως η διάσημη Γαλλίδα δημοσιογράφος, σύζυγος του Στρος Καν από το 1991, "δεν μπορεί να αποφύγει το θέμα του χωρισμού".

"Απομακρυνθήκαμε πολύ από το πλαίσιο της ενημέρωσης και προχωρήσαμε προς αυτό της ηδονοβλεψίας και του εντυπωσιασμού. Γι' αυτό απευθύνουμε στον Τύπο μια έκκληση για υπευθυνότητα σ' αυτή την υπόθεση, υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται", πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Η Αν Σενκλέρ και ο Ντομινίκ Στρος-Καν ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα, μέσω των δικηγόρων τους, ότι θα "προσφύγουν στη Δικαιοσύνη" για να "σταματήσουν ή να καταδικαστούν" όλες οι παραβιάσεις του "ανακριτικού απορρήτου", του "τεκμηρίου της αθωότητας" και της "ιδιωτικής ζωής" τους. Πηγή: enet.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com