Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!

Σε μία εποχή που η παγκόσμια οικονομία καταρρέει, με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν ποσοστά ανεργίας που "χτυπούν" πρωτόγνωρα ρεκόρ και οι άστεγοι τείνουν να γίνουν μάστιγα, σίγουρα το τελευταίο που περιμένει κανείς είναι μία επίσημη ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο με θέμα τους ... εξωγήινους!...

Αν και τα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο στάθηκαν απλώς σε μία φράση της ανακοίνωσης σύμφωνα με την οποία "η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας", αξίζει να διαβάσουμε λίγο πιο προσεκτικά πίσω από τις γραμμές!

Αυτή η άκρως ασυνήθιστη ανακοίνωση, δόθηκε στη δημοσιότητα από τον σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα, Φιλ Λάρσον, στην επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης, ως απάντηση σε δύο αιτήσεις (με 17.000 υπογραφές) ανθρώπων που ζητούσαν την επίσημη θέση του Λευκού Οίκου στο θέμα της εξωγήινης ζωής.

Το αίτημα αυτό είχε υποβληθεί στον Ομπάμα για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2010, όταν μία ομάδα ερευνητών, που ακούν στο όνομα Paradigm Research Group, είχε ζητήσει από τον Πρόεδρο της Αμερικής να βάλει ένα τέλος στο «εμπάργκο αλήθειας» που υπάρχει εδώ και 62 ολόκληρα χρόνια γύρω από την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. "Να δώσει ο Obama στην δημοσιότητα τα αρχεία για τα UFO"

Τι λέει λοιπόν το κείμενο αυτό:

"Δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία για συμβάντα τα οποία έχουμε κρύψει από τους πολίτες".

Ο σύμβουλος του Ομπάμα, με την παραπάνω φράση υποστηρίζει πως οι ΗΠΑ έχουν ερευνήσει τις πληροφορίες και τα συμβάντα που σχετίζονται με "εξωγήινη ζωή" και τα έχει χαρακτηρίσει "αναξιόπιστα"! Φυσικά δεν μπαίνει στη διαδικασία να ανακοινώσει δημοσιοποίηση αυτών των -ας δεχτούμε- αναξιόπιστων συμβάντων, αφού υπονοεί πως οι πολίτες τα γνωρίζουν ήδη όλα (δεν τους τα έχουν κρύψει).

"Πολλοί επιστήμονες, ανάμεσά τους και μαθηματικοί, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες, ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των αστεριών του Σύμπαντος, να υπάρχει ένας πλανήτης διαφορετικός από τον δικό μας στον οποίο να φιλοξενείται κάποιο είδος ζωής".

Στην συνέχεια της ανακοίνωσης, ο Λευκός Οίκος κρατάει θα λέγαμε μία... πισινή, αφού οι εποχές που το θέμα της ύπαρξης εξωγήινων χαρακτηριζόταν ως "γραφικό" έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Γι αυτό και ναι μεν ισχυρίζονται πως δεν έχουν στοιχεία, αλλά δεν αποκλείουν την πιθανότητα να φιλοξενείται ζωή κάπου στο Σύπαν- πέρα από τη Γη.

"Πολλοί από τους επιστήμονες αυτούς επισημαίνουν την ίδια στιγμή ότι οι πιθανότητες να έλθουμε σε επαφή με κάποιον από αυτούς τους πλανήτες είναι εξαιρετικά μικρές δεδομένων των αποστάσεων".

Με αυτήν την φράση, ο σύμβουλος του Ομπάμα, γίνεται ακόμη πιο συγκεκριμένος, αφού όχι μόνο δεν αποκλείει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά προβάλλει ως βασικό εμπόδιο στον εντοπισμό της απόσταση- άρα την μέχρι στιγμής γνωστή τεχνολογία. Στην δήλωση αυτή, αφήνεται να εννοηθεί πως ακόμη κι αν εντοπίσουμε στοιχεία για εξωγήινους, οι επιστήμονες αδυνατούν για την ώρα να τα διασταυρώσουν. Αυτό όμως αφορά την περίπτωση που εμείς οι γήινοι πρέπει να πάμε σε αυτούς, τους εξωγήινους. Για το αντίθετο, δηλαδή το να μας έχουν επισκεφτεί -με κάποιον τρόπο- αυτοί, γίνεται αναφορά, αμέσως μετά:

"Ολα αυτά είναι καθαρές εικασίες. Το μόνο τεκμηριωμένο στοιχείο είναι το ότι δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή απόδειξη στη Γη για την ύπαρξη εξωγήινων".

Με την τελευταία φράση του ο Λευκός Οίκος υποστηρίζει πως δεν έχει κάποια "χειροπιαστή απόδειξη"- στέλνοντας το μήνυμα πως ίσως και να έχει "ενδείξεις για ύπαρξη εξωγήινων" αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ, αφού η ίδια ανακοίνωση μας ενημερώνει πως ό,τι υπάρχει το θεωρεί "μη αξιόπιστο"! Πάντως, παρά το γεγονός ότι στις δύο αιτήσεις των ανθρώπων που ζητούσαν από τον Λευκό Οίκο στοιχέια για εξωγήινη ζωή, γίνεται σαφής λόγος για τις μαρτυρίες στρατιωτικών και πρωην συνεργατών της NASA, η ανακοίνωση αποφεύγει να πει κάτι για το θέμα αυτό.

Ο Διευθυντής πάντως του Paradigm Research Group, Stephen Bessett, είχε ζητήσει ξεκάθαρα την δημοσιοποίηση των στοιχείων ή έστω των ενδείξεων και όχι την αξιολόγησή τους από τις ΗΠΑ: "Δεν είναι αποδεκτή η συμπεριφορά της αμερικανικής κυβέρνησης. Δεν το καταλαβαίνουμε αυτό. Η Γαλλία, η Δανία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Σουηδία, η Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες πολλές χώρες έχουν δημοσιεύσει δεκάδες χιλιάδες αρχεία όπου γίνονται εκτενείς αναφορές σε φαινόμενα UFO. Το μήνυμα μας στην αμερικάνικη κυβέρνηση είναι ένα και απολύτως ξεκάθαρο: Εάν δεν αποκαλύψουν οι ίδιοι την αλήθεια, θα το κάνουμε σύντομα εμείς". Μένει να περιμένουμε αν τώρα θα το κάνουν!

Στον αντίποδα πάντως, εκείνων που έχουν αιφνιδιαστεί με την πρωτοβουλία του Λευκού Οίκου να βγάλει επίσημη ανακοίνωση για... εξωγήινους την ώρα που απειλείται ολόκληρος ο πλανήτης από τους... γήινους ηγέτες του, υπάρχουν εκείνοι που το χαρακτηρίζουν αντιπερισπασμό: "δώσανε στον σκληρά δοκιμαζόμενο αμερικανικό λάο, μία ανακοίνωση που δεν αποκλείει την ύπαρξη εξωγήινων, για να ξεχάσει για λίγο τα πραγματικά του προβλήματα", λένε!

Λέτε να μπουν ιδέες στους δικούς μας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και αφού είναι ανίκανοι να μας ανακοινώσουν το όνομα ενός πρωθυπουργού, να βγάλουν ανακοίνωση για... εξωγήινους; Πηγή: pyles.tv

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com