Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Με ένα "αισθησιακό" διαφημιστικό σποτ, γεμάτο υπονοούμενα προσπαθεί το κόμμα "Ενωμένη Ρωσία", του Βλάντιμιρ Πούτιν να προσελκύσει τους ρώσους ψηφοφόρους...

Μία πολύ όμορφη κοπέλα προσέρχεται στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει, ώσπου εμφανίζεται ένας νεαρός. Εκείνη μπαίνει στο παραβάν, με εκείνον να περιμένει απ' έξω. Όμως, ξαφνικά η κοπέλα ανοίγει την κουρτίνα, τραβάει τον νεαρό άνδρα μέσα και το πλάνο δείχνει την εφορευτική επιτροπή με... πονηρό χαμόγελο.

Βγαίνουν, η κοπέλα φτιάχνει τα μαλλιά της και ρίχνει την ψήφο στην κάλπη και φεύγει μαζί με τον άνδρα. Μήνυμα του προεκλογικού μηνύματος; "Ας το κάνουμε μαζί". Φυσικά εννοεί τη σχέση του κόμματος με τους πολίτες και όχι όσα έγιναν πίσω από την κουρτίνα.

Σημειώνεται, ότι μέλος της ρωσικής αντιπολίτευσης, ο Γκενάντι Γκουντκόφ, ζήτησε έρευνα για το συγκεκριμένο διαφημιστικό, αφού θεωρεί ότι παραβαίνει το Σύνταγμα, αφού και στη Ρωσία η ψήφος είναι μυστική.

Δεν είναι το πρώτο "σέξι" προεκλογικό σποτ που βλέπουμε, αφού πέρυσι στην Ισπανία έπαιξε διαφημιστικό που έδειχνε γυναίκα σε οργασμό την ώρα της κάλπης!


Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com