Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΣΟΝ

Ντοκιμαντέρ για το χρονικό του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον έδωσε ο γιατρός Conrad Murray, που λίγες μέρες πριν καταδικάστηκε για δολοφονία. Στη δίκη ο γιατρός απέφυγε να καταθέσει στη δίκη, έδωσε όμως τη συγκατάθεσή του για ένα ντοκιμαντέρ...

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Μάικλ Τζάκσον και ο Γιατρός: Μια μοιραία φιλία» φιλοξενεί συνεντεύξεις του Murray, καθ’όλη τη διάρκεια της δίκης.

Στο ντοκιμαντέρ ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν απαγορεύεται η χρήση του αναισθητικού Propofol στο σπίτι, απλά δεν συνιστάται, ενώ η ποσότητα που έδωσε ήταν τόσο μικρή, που δεν άξιζε καν να το αναφέρει στους τραυματιοφορείς.

Όπως λέει, μπορεί ο Τζάκσον να πήρε από μόνος του επιπλέον δόση την ώρα που αυτός απουσίαζε από το δωμάτιο. Σε ερώτηση αν έκανε σωστά που τον άφησε μόνο του, ο Murray απάντησε: «Αν γνώριζα ό,τι και σήμερα, ότι ο κ.Τζάκσον ήταν εθισμένος – και μου το είχε εκμυστηρευτεί…» και υποστήριξε ότι οι εθισμένοι μπορεί να συμπεριφερθούν παράλογα και αυτό δεν μπορείς να το αγνοήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η οικογένεια Τζάκσον αντιδρά και κάνει λόγο για ανεύθυνη και αδικαιολόγητη συμπεριφορά του καναλιού να μεταδώσει ντοκιμαντέρ για τον γιατρό Murray. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com