Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙ ΓΟΥΝΤ

Νέες έρευνες για τον θάνατο της ηθοποιού Νάταλι Γουντ, που βρέθηκε πνιγμένη στο νησί Καταλίνα το 1981, ξεκινάει η αστυνομία του Λος Άντζελες...

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Σερίφη του Λος Άντζελες (LASD), οι έρευνες ξεκινούν καθώς υπάρχουν νέες πληροφορίες για τον θάνατο της ηθοποιού. "Αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών επικοινώνησαν με αρκετούς ανθρώπους που δήλωσαν ότι έχουν συμπληρωματικές πληροφορίες για τις συνθήκες πνιγμού της ηθοποιού, με αποτέλεσμα το LASD να ανοίξει ξανά το φάκελο", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Los Angeles Times, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η αστυνομία έχει στα χέρια της επιστολή στην οποία αναφέρεται πως ο καπετάνιος Ντένις Ντάβερν διαθέτει στοιχεία για την υπόθεση.

Η Νάταλι Γουντ είχε βρεθεί πνιγμένη στα νερά του νησιού Καταλίνα στον Κόλπο του Λος Άντζελες στις 29 Νοεμβρίου 1981. Οι αρχές είχαν καταλήξει τότε στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για ατύχημα.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Ρόμπερτ Βάγκνερ περνούσαν την γιορτή της Ημέρας των Ευχαριστιών στο σκάφος τους "Splendor" μαζί με τον φίλο τους, επίσης ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν. Αφού δείπνησαν σε εστιατόριο του νησιού, επέστρεψαν στο σκάφος και ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες. Η Γουντ τους άφησε και κατευθύνθηκε στην καμπίνα της, αλλά όταν ο Βάγκνερ την ακολούθησε λίγο αργότερα, δεν την βρήκε εκεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Νάταλι Γουντ είχε κατεβάσει ένα φουσκωτό στη θάλασσα για να φύγει από το κότερο. Το φουσκωτό βρέθηκε στην παραλία του νησιού και το πτώμα της να πλέει στη θάλασσα. Πηγή: enet.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com