Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Λουκάς Παπαδήμος, στο πρόσωπο του οποίου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κατέληξαν οι κ.κ. Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαράς και Γ. Καρατζαφέρης, για τη θέση του Πρωθυπουργού της νέας κυβέρνησης...

Από τις 10 το πρωί είναι σε εξέλιξη στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Το όνομα του κ. Παπαδήμου ήρθε εκ νέου σήμερα στο προσκήνιο μετά το ναυάγιο της επιλογής του προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου για το πρωθυπουργικό αξίωμα.

Σε σημερινές του δηλώσεις ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας, Γιώργος Πετρουλάκης, ανέφερε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προτείνει αρχικά στον Αντώνη Σαμαρά τον Λουκά Παπαδήμο και ο πρόεδρος της ΝΔ είχε αρνηθεί.

«Είχε γίνει πρόταση από τον κ. Παπανδρέου για τον κ. Παπαδήμο, στον κ. Σαμαρά και είχε απορριφθεί σε προγενέστερο στάδιο. Αμέσως μετά μάθαμε ότι η ΝΔ δεν είχε πρόβλημα με τον κ. Παπαδήμο και κάποια υπόλοιπα ονόματα. Μετά έγιναν οι επικοινωνίες και υπήρξε η επίσημη κυβερνητική ενημέρωση, σε σχέση με τις προϋποθέσεις συμμετοχής Παπαδήμου. Αμέσως μετά, υπήρξε επίσημη κυβερνητική ενημέρωση για την επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον κ. Σαμαρά και μείναμε εκεί, όλα αυτά είναι επίσημη κυβερνητική ενημέρωση», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το οποίο επικαλείται στενούς συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου, ο κ. Ιερώνυμος βρίσκεται σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, ο Αρχιεπίσκοπος προσανατολίζεται να αναβάλει το προγραμματισμένο ταξίδι του στη Χίο για την ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη του νησιου. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com