Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ANONYMOUS

Η κυβέρνηση του Ισραήλ αρνείται να διευκρινίσει για ποιο λόγο βρίσκονται εκτός λειτουργίας την Κυριακή οι δικτυακοί τόποι του στρατού, της Μοσάντ και της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας...

Η εξέλιξη, πάντως, έρχεται δυο μέρες μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο YouTube, στο οποίο οι «χακτιβιστές» Anonymous φέρονται να απειλούν την ισραηλινή κυβέρνηση λόγω της αναχαίτισης πλοίων που κατευθύνονταν στη Γάζα.

Η εξέλιξη έρχεται επίσης λίγες ημέρες μετά τις κυβερνοεπιθέσεις που άφησαν χωρίς τηλεφωνία και Διαδίκτυο το μεγαλύτερο μέρος των Παλαιστινιακών Εδαφών, ως αντίποινα για την αναγνώριση της Παλαιστίνης από την UNESCO.

Όπως αναφέρει την Κυριακή το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το νέο βίντεο δημοσιοποιήθηκε όντως από τους Anonymous.

Ανεπιβεβαίωτο παραμένει επίσης το εάν δέχτηκαν επίθεση οι δικτυακοί τόποι του στρατού, της υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ και της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας Σιν Μπετ.

«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο δικτυακός τόπος βρίσκεται εκτός λειτουργίας εδώ και αρκετές ώρες και έχει ξεκινήσει έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη» περιορίστηκε να δηλώσει εκπρόσωπος της Σιν Μπετ. Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και ο ισραηλινός στρατός.

Το επίμαχο βίντεο, με τίτλο «Ανοιχτή επιστολή από τους Anonymous στην κυβέρνηση του Ισραήλ», κατηγορεί το Τελ Αβίβ για «πειρατεία σε διεθνή ύδατα».

«Αν συνεχίσετε να εμποδίζετε πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα, ή επαναλάβετε τις απεχθείς πράξης της 31ης Μαΐου 2010 κατά του Στολίσκου για την Ελευθερία της Γάζας, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να αντεπιτεθούμε» προειδοποιεί το βίντεο.

Οι χάκερ Anonymous, μια διεθνής ακτιβιστική οργάνωση χωρίς ιεραρχία, έχουν εξαπολύσει κυβερνοεπιθέσεις εναντίον μιας πληθώρας στόχων, όπως οι εταιρείες που αρνήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο WikiLeaks.

Επιτέθηκαν επίσης σε κυβερνήσεις χωρών της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης -μεταξύ άλλων, παραποίησαν το δικτυακό τόπο του υπουργείου Άμυνας της Συρίας ως διαμαρτυρία για την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων. Πηγή: in.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com