Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ALTER Ο Γ. ΚΟΥΡΗΣ

Εξώδικο απέστειλε προς τους εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό Alter ο Γιώργος Κουρής, μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού, σε μια προσπάθεια να τερματιστούν οι κινητοποιήσεις τους. Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη δύο νέες εξάωρες στάσεις εργασίας, με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Η ενέργεια του κ. Κουρή προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ...

Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ:

• Ο κ. Κουρής, ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» δεν νομιμοποιείται να απευθύνεται στους συναδέλφους αφού, σύμφωνα με το νόμο, την εταιρεία εκπροσωπεί ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Γιαννίκος.

• Όλοι οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό «ALTER», ευρισκόμενοι σε απόγνωση, μετά την άρνηση της εργοδοσίας να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται για το τελευταίο 5μηνο, σε μερικούς δε από τον Ιανουάριο του 2011 και μετά από απόφασή τους, κήρυξαν στάσεις εργασίας προκειμένου να διατρανώσουν την απόφασή τους ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δουλεύουν χωρίς να εισπράττουν τη νόμιμη αμοιβή τους.

• Η εξώδικη δήλωση του κ. Κουρή, ο οποίος γνωρίζει ότι πράγματι οφείλονται τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους, που κατά την άποψή του, καταφεύγουν σε «συνεχείς και αδικαιολόγητες απεργίες και στάσεις εργασίας υπονομεύοντας την ευόδωση των προσπαθειών για τη διάσωση του σταθμού» και τους καθιστά υπεύθυνους προσωπικά !!! και με την περιουσία τους !!! με παράνομα και εκβιαστικά μέσα.

• Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για μια ακόμη φορά δηλώνει στον κ. Κουρή και σε κάθε αρμόδιο ότι, θα προασπίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων με κάθε νόμιμο μέσο και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν μη αρμόδιο να περάσει εκβιασμούς και απειλές σε βάρος των εργαζομένων που χειμάζονται - και μάλιστα εξαιτίας τους.
Πηγή: tvxs.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com